Rally Finnskog

Brynildsen Motorsport klar for KNA Rally Finnskog.

Eyvind, Per og Thomas- som alle kjører kjører for KNA Varna, har brukt tiden fra Sigdalsrallyet til å forberede seg for ny dyst- denne gangen på Finnskogen nå på lørdag.

Kropp og sjel har fått hvile og vedlikehold, servicegutta har jobba med bilene så de er klare og torsdag har Eyvind og Thomas gjennomført tester for å ha bil og fart i kroppen. Alle smiler og gleder seg til et av årets grommeste løp.

KNA Rally Finnskog er løp nr 2 i Norgesmesterskapet i rally i år. Notetreningen starter fredag morgen kl 0830 og holder på til kl 1600. Det skal kjøres 7 fartsetapper- 3 stk kjøres to ganger og en- en gang. Den lengste er på snaue 32 km og er en av de som kjøres to ganger.

Etter Sigdalsrally,som Eyvind vant, leder han NM. Eyvind og Anders går ut som startnr 2 og kjører helt klart for å vinne- samtidig som løpet er en oppkjøring til Rally Sweden helga etter. Mads Østberg går ut ett minutt før Eyvind og kjører ikke om NM, men kun som oppkjøring til Rally Sweden. Grøndahl, som vant sist lørdag på Hadeland kjører ikke på Finnskogen, men det er ingen grunn til å tro han ikke forbereder seg til Sverige- som han skal kjøre.

Per og Roy Espen går ut med start nr 17 og tar også dette som trening til Rally Sweden. Der skal de imidlertid kjøre en innleid Fiesta R5- som er en helt annen bil å kjøre enn Mitsubishien de kjører på Finnskogen, men for å få ut ratt- og noterust er det mil som gjelder- og det får de på lørdag.

Thomas og Jørn går ut med startnr 22 og har som målsetting å forbedre prestasjonene ytterligere fra Sigdal, som de for øvrig gjorde en flott prestasjon i. Få notene til å flyte som gir større stabilitet og høyere snittfart er utfordringen- spesiellt på de lange etappene.

Moro blir det!