Ny seier for Eyvind Brynildsen

Den femte av åtte løp i Norgesmesterskapet i rally ble i helgen kjørt  i Aurskog Høland, med start og mål på Bjørkelangen. Den som sendte bilene ut fra start var ingen ringere enn samferdselsminister Kjetil Solvik Olsen.

Brynildsen motorsport hadde tre biler til start, Eyvind og Anders, Thomas og Jørn og Erik Offerdal med Patrik Barth i høyrestolen. Målsetningen til Eyvind er som tidligere i år, seier. Han har med denne seieren vunnet de fem førset NM-rundene.

Eyvind setter standarden allerede på første fartsetappe og vinner 8 av 9 etapper med 25 sekunder ned til andre mann, svenske Fredrik Åhlin. Tredjemann er 2 min og 20 sek bak!

Thomas og Jørn har hele året gledet seg til Aurskog Høland, et løp de liker godt.  Det synes på tidene, for de kliner til fra start de også, og leder klassen det meste av dagen. En liten tur av veien gjør at de taper seiern, men de klarte en andreplass. Knallbra!! Offerdal, som til vanlig kjører en Subaru, har ikke kjørt på en stund og var nok litt rattrusten. I en av Brynildsen Motorsport sine Mitsubishier stemmer det bedre og bedre utover dagen og klarer faktisk en femteplass i klassen, drøye minuttet bak Thomas.

Skiftende vær gjorde forholdene krevende med til dels glatte veier, noe som gjør resultatene enda mere imponerende. Imponerende er også innsatsen til alle gutta i teamet. Det er avgjørende for at alt flyter både før og under løpet, så det er ingen tilfeldighet at tre biler fra samme team gjør det så bra. Dette har så langt  i år vært utrolig moro! Vi gleder oss til fortsettelsen. Neste NM-runde er Rally Telemark den 19. september. I mellomtiden jobbes det med å bli litt bedre i alle ledd. Ingen utvikling =tilbakegang.