Jammen ble det 6 av 6 mulige

Spenningen om mesterskapet var jo vekk, men ønsket og målsettingen om å vinne alle NM-rundene var fortsatt der. Så det var bar å kline til med nybilen fra første meter på fredag kveld. Etter 150 meter forsvant lyset, og dermed rullet sekundene. På nærlys ble kveldens to etapper gjennomført. I tillegg var gutta ilagt en tidstraff på 60  sekunder etter radarkontroll på notekjøringen.

Lørdagen startet på 23. plass 1,21 etter lederen. Etter målgang på ss 7 har de kjørt seg opp til en 2. plass og er nå 59.8 sekunder etter lederen. På ss 8 kjører både Frank Tore Larsen og Anders Grøndal borti samme stein og punkterer. Eyvind kjører rundt steinen og da er løpet avgjort. De vinner som de vil, og er 2 minutter og 22 sekunder foran foran nestemann i mål etter 14. og siste etappe.  Det er slike ting som skiller de nestbeste fra de beste.

Thomas og Jørn hadde et begivenhetsrikt rally. Dagens lengste  på Engsethhoppet- det er aldri bra for bilen- som ble skikkelig stuka i fronten. I tillegg slo de hekken i autovernet på ei bru, så Mitsubishien er skamfert i begge ender. Men fort gikk det, og i mål kom de. Både andre og tredjetider lar seg høre. Det ble også ett hakk opp på NM-lista- til 5. plass. Altså stor jubel i hele teamet.

En fantastisk sesong er over, tusen takk til  samarbeidspartnerne og alle som stiller opp. Dette er lagseier!

Det jobbes nå for neste år. Vi kommer tilbake med info når noe er klart.