Hattrick til Eyvind og Anders i rally NM!

Strålende fornøyd Brynildsen Motorsport

Eyvind Brynildsen/Anders Fredriksson og Thomas Olsen/Jørn Listerud kjørte i helga Numedalsrally som var det tredje og siste vinterløpet i NM i rally før vår og sommerløpene. Løpet startet på Rødberg øverst i Numedalen lørdag morgen og ble kjørt på førsteklasses vinterveier. Eyvind vinner som han vil med god margin og Thomas blir 2 i klassen etter en nærmest perfekt dag. De var i mål ved halvfemtia på ettermiddagen. Da hadde de kjørt 8 fartsetapper på til sammen 14 mil. Tidligere i vinter har de kjørt Sigdal og Finnskog hvor Per også har kjørt,  og ikke minst har både Eyvind og Per kjørt Rally Sweden i hver sin bil.

Eyvind har før sesongen sagt at han kjører for å vinne alle NM-rundene. Han har nå vunnet de tre første og leder naturlig nok NM klart. Eyvind leder med 77 poeng foran Petter Kristiansen med 52 poeng. Thomas ligger på femte med 41 poeng, kun ett poeng etter Geir Helge Frøslid som han nå slo på syv av åtte fartsetapper.

Det er altså et strålende fornøyd team som pakker bort vinterhjula. At Eyvind og Anders har vunnet de tre første rundene er vel sånn det bør være. De har større potensial enn det de gjør i NM,  noe de har vist i flere VM –rally- nå sist i Rally Sweden.

Thomas og Jørn har vist en flott utvikling i løpet av vinteren. De har minsket forspranget til den beste i klassen fra ca 2,5 sekunder pr km i Sigdal til 1,1 nå i Numedalen. Dette er godt innenfor målsetting.

For å få til slike resultater og utvikling må en ha orden på tingene rundt seg. Alt starter hjemme i garasjen. Å ha et dyktig team som ikke bare kan skru bil, men som også planlegger og gjennomfører under løp er helt nødvendig. I både Sigdal og på Finnskog hadde teamet tre biler i gang. Da skal alt være på stell både hva gjelder utstyr og mannskap. En stor takk til samtlige som gjør dette mulig- samarbeidspartnere,  sponsorer, alle gutta, foreldre, koner og samboere.

Vi gleder oss til neste NM runde som er Rally Sørland 24. og 25. april.