Eyvind og Anders klare for Rally Sverige

To blad Brynildsen klare for Rallly Sweden.

Både far Per Erik og sønnen Eyvind er klare fro Rally Sweden. Begge kjørte som kjent Rally Finnskog på lørdag, og har knapt nok kommet ut av kjøredressen før de pakket påny og var i Sverige allerede på mandag.

Eyvinds bil skal gåes over og designes for Sverige hvor han kjører for D-Mackteamet- bilen Per skal kjøre er allerede kommet og testet og skal også designes før avreise.

Tirsdag og onsdag er det notekjøring, innsjekk og teknisk kontroll. Shake down går torsdag morgen kl 0800 i Hagfors og første fartsetappe går torsdag kveld på travbanen i Karlstad.

Eyvind og Anders kjører for seier i WRC 2- det gjør også Jari Ketomaa, Anders Grøndahl og Pontus Tidemand. Her ligger det til rette for en skikkelig fight. Per og Roy Espen har lovet og ikke kjøre for seier, men kun pur glede. Så får vi se da når hjelmen tres nedover hodet. Når de blir litt varme i trøya tenker jeg tidene kommer. Om de ikke er totalt utslitt da.

Fredag går 5 farstetapper på Finnskogen på Norsk side, lørdag og søndagens etapper går i Sverige. Det er meldt om like flotte forhold i Sverige som på Finnskogen og med slike forhold blir det mye folk på skauen.

Nå tirsdag kveld er de ferdig med første dags notekjøring. I dag har de kjørt i Hagforsområdet og melder om forhold som i helga på Finnskogen. Altså knallbra! I natt overnatter de på Finnskogen da de starter onsdagen med å kjøre notetrening på de 5 Norske fartsetappene før de feier over til Sverige igjen på ettermiddagen. Kvelden har de brukt til å kontrollere notene og å få seg litt mat.