Brynildsen Motorsport klare for første NM runde

Brynildsen Motorsport stiller til start med tre biler i årets første NM-runde i rally.

Eyvind Brynildsen/Anders Fredriksson i Ford Fiesta RRC-

Per Erik Brynildsen/Roy Espen Olsen i Mitsubishi Evo IX

Thomas Olsen/Jørn Listerud i nok en Mitsubishi Evo IX

Eyvind og Anders kjører for seier, men vet det blir tøff motstand, spesielt fra Anders Grøndal i ny Citroen DS3 R5 og Frank Tore Larsen i en Ford Fiesta R5.

Fiestaen har vært en tur i England til overhaling og er fit for fight.

Per kjører denne helga primært for å banke ratt og noterust ut av kroppen, få mil i ryggen og å komme hjem med hel bil.

Thomas er med i Brynildsen Motorsport for å utvikle seg videre som rallyfører. Med aktiv bruk av kompetansen i teamet blir det spennende å se hvor mye Thomas kan redusere avstanden til vinneren i klassen i løpet av sesongen. Analysering og evaluering blir viktige virkemidler. Målsetting bør være at Thomas i hvert løp er litt bedre enn forrige.

For å oppnå gode resultater må det fungere på serviceplass også. John Roberts, som har vært med Eyvind i større eller mindre grad helt fra 2007 er hentet inn fra England. Han har erfaring som ingeniør i flere fabrikksteam, kan bilene ut og inn, og er en uvurderlig resurs. Han har denne helga med seg Simen Tvete, Lars Erik og Bjørn som mekanikere. Dette blir tipp topp.

Torsdag gjennomførte teamet omfattende tester på flotte vinterveier i Elverumsområdet. Eyvind fikk 120 km, alt fungerer og går som ei klokke.

Dette er skrevet fredag kveld etter at gutta har kommet inn fra gjennomkjøing. De melder om flotte veier og forhold i skogen.

Eyvind går ut med startnr 1 kl 0900, Thomas med startnr 11 kl 0910, og Per med startnr 17 kl 0916. Det er 7 fartsetapper og 3 servicer, så her blir det full dag også for servicegutta. Første bil, altså Eyvind, er i mål kl 1619.