6. Plass i VM runden Rally Sverige

Rally Sverige, vinterens store event for alle som liker motorsport.

Nærmere 500 000 tilskuere besøker hvert år Rally Sweden og det mest kjente stedet under hele helgen Colins Crest er besøkt av nærmere 20 000 mennesker! Til sammenligning er det like mange mennesker i 2 svinger under Rally Sverige som det er under hele helga når det er skirenn i Holmenkollen!

Rekorden på dette hoppet er det fortsatt Eyvind som innehar da han i 2016 hoppet smått utrolige 45 meter!
Trykk på les mer og se hoppet! 

Eyvind har fortsatt rekorden i Rally Sweden

Etter en veldig oppløftende NM-helg rett bak oss var det kun en ting som var godt nok i Rally Sverige og det var seier!

 Dessverre så blir det gjort en kjempefeil i kjølevannet av en misforståelse mellom Eyvind og teamet som setter de tidlig en veldig vanskelig situasjon.
– Teamet bygger om bilen etter forrige NM runde og endrer differensialer og gearkasse til det motsatte av hva jeg ønsket. Jeg forstår veldig raskt at dette kommer til å bli en av de tyngste helgene psykisk på lenge. Jeg har i helgen kjempe mot bilen, sa en veldig skuffet Eyvind Søndag kveld.

 

Hoppet fra 2016:

Dermed var jobben å redde situasjonen på best mulig vis og minske skadene i form av minst mulig tidstap for hele teamet. Team kollega Henning Solberg havnet i samme situasjon og på den måten samarbeidet Eyvind og Henning om å finne best mulig løsning for å komme rundt utfordringen de hadde. Eyvind sier det er vanskelig å kunne forklare hva som ble problemet, for vanlig folk, men helt banalt kan det sammenlignes på denne måten sier han:
– Om en jente ønsker en flette i håret, men får det ikke, så kan man pynte seg så mye man vil med spenner og hårspray, det vil aldri bli en flette for det, sier en noe lattermild Eyvind på en forklarende måte.

Rally Sweden - 6. plass til Eyvind. Har fortsatt rekorden

 Når de da i tillegg fikk en punktering på lørdagen var det hele utgjort og de måtte ta til takke med en 6. plass av 35 startende.

-  Sånn på papiret er vel ikke 6.plass i VM av 35 startende så ille, men jeg er ikke med for å samle på annet enn første plasser, sier Eyvind med en noe mer alvorlig mine! Som et plaster på såret tok vi igjen det vi tapte på punkteringen og slo til slutt Henning med 1.2 sekunder, det var en viktig intern seier!