2. NM runde i Rally

Endelig var det klart for sesongstart og det kunne ikke startet bedre!

Ny bil, nytt design, nytt team og ikke minst flere nye samarbeidspartnere på laget.
Det var Rally Hadeland som sto for tur og i team med Henning Solberg skulle dette bli en hard kamp. I år har teamet gjort et valg Eyvind har ønsket lenge!
Ny bil for sesongen er Skoda Fabia R5. En bil som skulle vise seg å passe Eyvind ekstremt godt!

Alle rallystjernene med unntak av Andreas Mikkelsen var på plass og forventningene sto i taket etter Torsdagens test.

-  Jeg gledet meg enorm og er vanvittig glad og stolt over at samtlige samarbeidspartnere fra 2018 er med videre og ikke minst at vi har fått flere nye med på laget.
Veldig glad for å presentere YX/7-eleven, Rosendal Maskin AS, JCB, Skoda Norge og Defa som nye medlemmer på laget. Dette kommer til å bli et fantastisk år, med mye morsomt i vente!

 2. nm runde Rally Hadeland - Eyvind Brynildsen

Med minimalt med kjøretrening gikk Eyvind og Veronica rett i tet og det foran hele eliten som til daglig kjører VM.

- Vi vinner fartsetappe 1 og 3. Forstår det nesten ikke, selv om jeg er evig optimist skulle dette nesten ikke være mulig! De siste ukene har jeg vært på min daglige jobb, mens alle de andre har kjørt både konkurranser og trent. Dessverre blir vi hindret på etappe 2 av en annen konkurrent foran som hadde kjørt av veien og tapte noe tid på dette. Men vi kommer allikevel inn til service som nummer 2, kun 2.4 sekunder bak lederen Ole Christian Veiby i sin VW Polo. Etter service klinket de til igjen og utklasset samtlige og gikk opp i ledelse igjen!

På den nest siste etappen skulle det derimot bli mer dramatikk. Motoren begynner å gi mindre effekt og Eyvind mister fokus i noen tideler og plutselig hekter bilen tak og det blir en snurring.Det blir dermed et tidstap som sender dem ned på 4. plass, kun slått av Henning Solberg, Mads Østberg og Ole C Veiby!
– Utrolig bittert da vi hadde denne seieren innenfor rekkevidde, men vi er ekstremt fornøyde med å gå rett inn og tidvis knuse noen av verdens beste sjåfører som til daglig er fabrikks sjåfører.

Nå handler det kun om å få kjørt mest mulig før Rally Sverige starter, da de andre konkurrentene trener mye mer enn det vi får gjort, og i tillegg har flere løp i kroppen. Noen av de kom rett fra Rally Monte Carlo og på den måten har mye mer fart i kroppen! Nå gleder jeg meg bare til å nyte Rally Sverige og jeg er sikker på at det skal bli knall bra!

Nå er det en ukes knallhard jobbing fram mot Rally Sverige, og med den farten som ble holdt i helgen er troen på seier i neste VM løp stor!